gebedskring

Op 9 januari is de Werkgroep Missionaire Parochie met haar eerste activiteit begonnen: de Alpha 2023, met tien deelnemers.

Wil de Missionaire Parochie echter slagen, dan moet er ook voor gebeden worden. Na de oproep van vorige week telt de Gebedskring al acht deelnemers. Kunnen het er twaalf worden, zoals ooit de apostelen? Bid met ons mee, want de Missionaire Parochie is van ons allemaal!

Manier, tijd en plaats van bidden zijn vrij. U kiest uw eigen vorm. Een dagelijks tientje van de rozenkrans is al heel mooi. Contact houden we via de groepsmail en/of groepsapp. Wekelijks kan zo een gebedssuggestie worden gedeeld. Eens per maand is er gelegenheid tot ontmoeting en gezamenlijk gebed voor de Missionaire Parochie met één van de pastores.

U kunt zich opgeven bij Edin van der Ham: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: 06-40740603.