Op zaterdag 22 oktober 2022 komt het kruis van de wereldjongerendagen naar het Bisdom Breda: in de ochtend is er een programma in Bergen op Zoom en in de middag in Breda.

Op 25 oktober is er nog een gebedsbijeenkomst rondom het WJD-kruis in Middelburg, in de Petrus en Pauluskerk. Deze bijeenkomst start om 18.30 uur.

Zo begint de diocesane aanloop naar de Wereldjongerendagen (WJD) van 2023 in Lissabon, Portugal! De WJD zijn van 1-6 augustus 2023. Jongeren vanaf 16 jaar zijn door Paus Franciscus uitgenodigd om hem daar te ontmoeten. Komend schooljaar worden er meerdere bijeenkomsten georganiseerd om zo samen goed voorbereid op reis te gaan.

De vraag is of u de tieners en jongeren uit uw parochie ook van harte wil uitnodigen voor 22 oktober en/of voor 25 oktober. Als zij de WJD nog niet kennen of te jong zijn om mee te gaan op reis (de minimumleeftijd is 16 jaar), is het voor hen toch een feestelijke dag van vorming en ontmoeting. Vanzelfsprekend bent u zelf ook van harte welkom.

Bij deze brief vindt u de digitale flyers om tieners & jongeren uit te nodigen. U kunt gratis gedrukte flyers aanvragen door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de flyer leest u in grote lijnen hoe het programma eruitziet. Meer informatie en aanmelden kan via: www.jongbisdombreda.nl/wjdkruis.

Flyer 1  Flyer 2

Met hartelijke groet,

Werkgroep WJD-kruis,

Fredi Hagedoorn, Alida van Veldhoven, Charlotte den Toonder, Pater Gilbert Razon & Brechje Loenen