vastenactieMiljoenen vrouwen en kinderen wereldwijd lijden honger. Gevolg: ondervoeding waardoor men nauwelijks energie heeft om te leren of te werken. Daardoor kan men niet voldoende goed voedsel kopen, en alles blijft zo doorgaan. Adventsactie wil vrouwen en kinderen helpen ontsnappen aan die vicieuze cirkel van armoede en ondervoeding. We steunen dit jaar diverse projecten die ervoor zorgen dat gezinnen zelf groenten, granen en fruit kunnen verbouwen.
Wij sluiten in onze parochie hierbij aan met een ludieke actie waarvan de opbrengst naar de Adventsactie gaat: kweek uw eigen tuinkers!
Koop in de kerk of het parochiesecretariaat (Sint Josephstraat 2) een zakje tuinkerszaad voor slechts € 1,.- U bestrijdt ondervoeding en als beloning krijgt u zelf ook gezond voedsel, gekweekt zonder bestrijdingsmiddelen.
Het door onze vrijwilligers handgemaakte zakje kunt u later gebruiken voor geurzeep of lavendel.