schoenmaatjes

Op deze zondag wordt de Werelddag van de Armen gevierd en met de kinderen willen we hier d.m.v. de actie ‘Schoenmaatjes’ graag een bijdrage aan leveren. Wil jij iets doen voor een kind in Albanië, Moldavië, Sri Lanka, Irak of Ghana? Versier en vul dan een schoenendoos. Als Schoenmaatje laat jij weten dat je aan een vriendje ver weg denkt.

Een versierde schoenendoos wordt gevuld met schoolspullen, speelgoed en toiletartikelen. In een folder, die vanaf zondag 21 oktober achterin de St. Josephkerk ligt, lees je wat de kinderen leuk vinden om te krijgen. Het mogen ook spullen van jezelf zijn! Kijk wel goed of alles schoon en heel is. Voor het verzenden naar de landen wordt een bijdrage van €6,- gevraagd. Ook dit wordt in de folder uitgelegd. Natuurlijk mag je ook losse spulletjes meenemen waarmee we een of meerdere dozen kunnen vullen. Denk dan aan schriften, pennen, (kleur)potloden, knuffel of ander klein speelgoed, tandenborstel, tandpasta of een stuk zeep. De versierde en gevulde schoenendoos of de losse spulletjes neem je dan op 11 november mee naar de kerk.

Doen jullie mee?

Marjon Bruijn