Vorige week ben ik met de maaltijdwerkgroep op verkenning geweest in de Residentie De Kroeven, waar we heel gastvrij werden ontvangen. We hebben er onze ogen en oren de kost gegeven. Afgelopen week hebben we de menu’s tot en met juni 2020 en de praktische orgkisspng almost gourmet animal protein free breakfast food high grade knife and fork 5a71c36aba1594.5915449515174050347622anisatie doorgesproken. We werden steeds enthousiaster en hebben er echt zin in om op2 oktober 2019 onze eerste aangeklede lunch te verzorgen aan de Kroevenlaan 100, waar de Residentie is gehuisvest. Vanaf die datum zullen we elke eerste woensdag van de maand om 12.30 uur een lunch verzorgen tegen de kleine vergoeding van € 3,50 (1 euro meer dan aanvankelijk verteld in het parochieblad, om voldoende kostendekkend te kunnen zijn).

Afgelopen week hebben we de menu’s tot en met juni 2020 en de praktische organisatie doorgesproken. We werden steeds enthousiaster en hebben er echt zin in om op 2 oktober 2019 onze eerste aangeklede lunch te verzorgen aan de Kroevenlaan 100, waar de Residentie is gehuisvest. Vanaf die datum zullen we elke eerste woensdag van de maand om 12.30 uur een lunch verzorgen tegen de kleine vergoeding van € 3,50 (1 euro meer dan aanvankelijk verteld in het parochieblad, om voldoende kostendekkend te kunnen zijn).

Jong en oud zijn welkom. Centraal staan ontmoeting en gezelligheid met elkaar.

Voor deze lunch dient u zich wel uiterlijk de vrijdag eraan voorafgaand, dat wil zeggen uiterlijk 27 september, aan te melden. Zo kunnen we voldoende eten aanbieden en hoeven we niet nodeloos veel eten na afloop weg te gooien.
In de volgende nieuwsbrief hoop ik u meer te vertellen hoe u zich kunt aanmelden. Noteer alvast de datum in uw agenda. En, wie weet, zijn er mensen in uw omgeving die hier ook graag aan zouden willen deelnemen of voor wie deze lunch een echte opkikker zou zijn: geef de informatie aan hen door, neem hen mee. Tot ziens op 2 oktober?

Pastor Petra