Houd onze kerk in balans!

KerkbalansIn januari voeren kerken in Nederland actie onder het trefwoord Kerkbalans. Leden van de kerken worden opgeroepen om hun kerk financieel te steunen, om de uitgaven en kosten van de kerk  ‘in balans’ te houden.

Onze parochie kan niet zonder de financiële hulp van haar parochianen.  Uw bijdragen maken het mogelijk dat de parochie blijft investeren in pastorale zorg voor mensen, in catechese aan kinderen, in seniorenpastoraat, in aansprekende vieringen en in diaconie. Met uw hulp kunnen de pastorale beroepskrachten hun werk doen en kunnen onze gebouwen worden onderhouden.  Vrijwilligers uit de parochie gaan in deze maand op pad om brieven te bezorgen bij de deelnemers aan de parochiebijdrage. In die brieven worden parochianen opgeroepen hun bijdrage voor de parochie over te maken.

Het jaarthema voor de kerkbalans is in 2017 “Mijn kerk verbindt”. We zijn door de kerk verbonden met God, met elkaar en met de generaties voor en na ons. We houden elkaar vast in geloof en we verbinden ons met mensen die steun nodig hebben. Nu het steeds vaker ‘ieder voor zich’ lijkt te zijn, is het de kerk die verbindt. Gééf om die verbinding. Gééf aan Kerkbalans.

De parochie hoopt dat u minstens € 116,- bijdraagt.  Meer is welkom, met minder zijn we u ook dankbaar.

Hebt u geen brief ontvangen?  Raadpleeg de informatiepagina in het parochieblad voor de goede bankrekeningnummers, en maak uw bijdrage over! Dank voor uw hulp bij de voortgang van kerk en geloof in onze parochie!

Voor uw parochie en voor u kan het interessant zijn om een overeenkomst te maken voor een periodieke gift. U kunt dan uw parochiebijdrage verrekenen met de aangifte voor uw inkomstenbelasting.  Wilt u er meer over weten? Raadpleeg onze website of vraag het aan onze penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.