Gratis met de bus mee naar The Passion in Dordrecht?Hartstoch the passionDordrecht vormt op Witte Donderdag 18 april 2019 het decor voor The Passion. Met het thema “Je bent niet alleen” legt The Passion dit jaar de nadruk op aandacht voor elkaar. De Roosendaalse werkgroep Hartstocht wil graag mensen samenbrengen door samen naar The Passion te kijken. U kunt gratis met een touringcar met ons mee naar Dordrecht en alles live meemaken, maar u kunt er ook voor kiezen om samen naar de live uitzending te kijken.

Met de bus mee naar Dordrecht?
17.00 uur: (gratis) Soep Bij Bosshardt – Leger des Heils, Lindeburg 87a
18.00 uur: Vertrek richting The Passion in Dordrecht

Op groot scherm de live uitzending kijken?
Locatie: EGR – kerk De Levensschool; Benedendonk 1, Roosendaal
20.00 uur: ontvangst met koffie
20.30 uur: Live uitzending The Passion

Hartstocht wordt mogelijk gemaakt door;

Evangelische Gemeenschap Roosendaal
Norbertusparochie