Informatieavond 23 mei a.s.

De Norbertusparochie organiseert in het najaar een bedevaart-cultuurreis naar Maria in Ardennen en Eifel. Het wordt een 7 daagse reis van 2 tot en met 8 september a.s.
Op woensdag 23 mei a.s. is er een informatieavond over deze reis. Aanvang 19.30 uur in het
parochiecentrum St. Josephsstraat 2.

Tijdens de reis doen we de bedevaartsplaatsen Banneux en Beauraing aan. Ook Luxemburg, Echternach, Trier en Aken worden bezocht. Via Thorn in Limburg keren we weer terug naar
Roosendaal.

Op woensdagavond 23 mei a.s. hoort u meer details over de reis. Om praktische redenen is het nodig dat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Aanmelding tot uiterlijk 22 mei a.s.
U kunt zich aanmelden door te bellen naar het secretariaat (0165) 534 667, op werkdagen van 9.00 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.