boekenmarktOp vrijdag 23 november van 18.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 24 november van 10.00 uur tot 13.00 uur is het weer zover de grote najaars Boeken- en Platenmarkt in de Sint Josephkerk.

Deze markt wordt al meer dan 20 jaar georganiseerd. Honderden meters boeken en tientallen meters, Cd's en elpees en singles worden gesorteerd en overzichtelijk aangeboden tegen hele leuke prijsjes. Een mooie gelegenheid om voor uzelf of een ander iets te kopen voor de vakantie.

De opbrengst is voor onderhoud en inrichting van de Sint Josephkerk en pastorie. Als u even wilt gaan zitten om te bekomen van de verbazing, dan is er de koffiehoek waar u kunt uitrusten met uitzicht op de andere koopjesjagers. Tevens kunt u dan op uw gemak de mooie binnenkant van de monumentale kerk aanschouwen.

De entree en het parkeren is gratis.