Snuffelmarkt 2 11 mei 2019

Op zaterdag 21 september organiseert de St. Norbertusparochie weer een grote rommel- en snuffelmarkt in Buurthuis Keijenburg. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 13:00 uur terecht om voor een lage prijs allerlei leuke en nuttige spullen aan te schaffen.

Van antieke lamp tot net dat ene glas waar u al een tijdje naar op zoek bent; u vindt het er vast. Kom langs en snuffel eens rustig rond. Gewoon binnenlopen voor de gezelligheid, of om een praatje te maken, dat kan natuurlijk ook. De rommelmarkt vind niet alleen plaats binnen in het buurthuis, maar ook buiten worden allerlei leuke kraampjes ingericht waar men al lopend richting het parochiecentrum en tuin gaat waar onder het genot van koffie/ thee kan worden uitgerust. Het aanbod is weer gigantisch.

De toegang is gratis. De rommelmarkt wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de St. Josephkerk.