De dagbedevaart van de Sint Norbertusparochie vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 juni. Het doel van de reis is Oosterhout. In de ochtend krijgen we daar na de ontvangst met koffie/thee een rondleiding in de basiliek. Daarna gaan we naar het klooster Catharinadal van de Zusters Norbertinessen (slotje De Blauwe Camer).

Na de lunch krijgen we daar een uitgebreid programma, verzorgd door de zusters. We gaan per bus en vertrekken vanaf de Moeder Godskerk om 08.30 uur en vanaf de St. Josephkerk om 09.00 uur. Rond 18.00 zijn we weer terug in Roosendaal. De kosten bedragen € 30,-. Hierbij zijn de koffie en de lunch inbegrepen.
Aanmelden dient te gebeuren vóór 1 juni bij het parochiesecretariaat:
Tel. 0165 534 667
Adres: St. Josephstraat 2, 4702 CW Roosendaal

In de bus is plaats voor 55 personen, en vol = vol. Inschrijven gebeurt op volgorde van aanmelding maar wordt pas definitief als het geld op de bankrekening staat:
NL 36 RABO 0147 982 898, t.n.v. Sint Norbertusparochie o.v.v. Dagbedevaart 14 juni.

Link naar Flyer