GroetenjuitroosendaalAfgelopen jaren hebben we op initiatief van pastor Petra Versnel een bijzondere actie gevoerd en thuisblijvers verrast met een ansichtkaart uit een vakantieoord (dat kon ook Roosendaal zijn!). Hierop was massaal gereageerd. Er zijn ook leuke reacties binnengekomen van blij verraste mensen.
Ook dit jaar wil de werkgroep Bezoek deze actie voeren. Het werkt als volgt: U koopt een ansichtkaart en zet daar een vakantiegroet op (al of niet met uw naam). Doe deze in een envelop zonder adres, maar liefst wel met een postzegel.

Zet op de achterzijde: Vakantiegroet. Doe de envelop in de brievenbus van één van de parochiesecretariaten: St. Josephstraat 2, President Kennedylaan 73 of Kade 23. Of bezorg ze achter in de kerk. De mensen van de verschillende werkgroepen zullen deze dan adresseren en opsturen naar een ‘thuisblijver’. We hopen veel kaarten te ontvangen, zodat we veel mensen blij kunnen maken. Ook als u voor een dagje ergens heen gaat, kunt u een kaart meebrengen!

Hartelijk dank voor uw medewerking!
Werkgroep Bezoek