20190505mariaknopen jpgOp 14 augustus hebben we bisschoppelijk vicaris Paul Verbeek bereid gevonden om iets te vertellen over ‘Maria die de knopen ontwart’, een devotie die paus Franciscus graag promoot.

Vicaris Verbeek heeft recent over deze en nog 3 andere devoties van de paus een inspirerend boekje uitgegeven door uitgeverij Adveniat. Dit boekje zal die middag te koop zijn voor € 2,-.
Deze middag wordt gehouden in de zijzaal van de Moeder Godskerk, ingang Luijkenlaan. Vanaf 13.30 uur wordt u verwelkomd met een kopje koffie/thee met iets lekkers. Om 14.00 uur start het programma. Om 16.00 uur sluiten we af met een Marialied.

U kunt zich voor deze middag aanmelden via het secretariaat Moeder Godskerk, tel: 0165-533786 of