Van dinsdag 24 tot en met 25 maart 2020 vindt er in Oudenbosch een conferentie plaats voor Canadese priester James Mallonheel het Nederlandse taalgebied, bestemd voor allen die ernaar verlangen om met hun parochie een weg in te slaan naar een missionaire parochie of de missionaire weg die zij zijn ingeslagen in hun parochie verder willen uitbouwen. Hiervoor komt de Canadese priester James Mallon, auteur van het boek ‘Als God renoveert’, voor het eerst naar Nederland.

Alle betrokken parochianen en vrijwilligers in de parochie en alle bisschoppen, priesters, diakens, pastoraal werk(st)ers, catechisten, pastoraal assistenten uit heel Nederland en Vlaanderen zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze conferentie. Ook jongeren zijn van harte welkom; voor hun geldt een kortingstarief.

Iedereen die zich vóór 12 januari 2020 aanmeldt, komt in aanmerking voor een vroeg boekkorting. Wanneer minimaal 3 personen zich samen aanmelden, geldt een extra korting. Voor meer informatie, zie: www.missionaireparochie.nl
Vanuit het pastorale team zal pastor Petra Versnel deelnemen.

Wilt u ook graag aan de conferentie deelnemen? Gelieve zich bij het parochiesecretariaat aan te melden met naam, adres en telefoonnummer: 0165-53 46 67 (op werkdagen tussen 9.00-11.30u en 13.30-16.00u) of rechtstreeks bij pastor Versnel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.