Aanstaande zaterdag 30 november is de tweede activiteit van de eerste communie:
de Adventsbijeenkomst
De bijeenkomst begint om 10.00 uur in de Sint Josephkerk. Om 11.30 uur zijn we klaar. We maken samen een aftelkalender ter voorbereiding op kerst en staan samen in de kerk even stil bij de betekenis van de advent. Bij deze bijeenkomst is het handig als je één van je ouders meeneemt die kan jou helpen met knippen en plakken.

Meespelen in het Kerstspel op kerstavond
Op kerstavond 24 december zijn er in onze parochie twee kerstvieringen speciaal voor gezinnen met kinderen.
In de Josephkerk om 16.00 uur
In de O.L.Vrouwekerk om 18.00 uur
Bij beide vieringen is er een kerstverhaal wat uitgebeeld wordt door kinderen. Vind je het leuk om een rol te spelen in het kerstverhaal in één van deze vieringen, meld je dan aan bij Pastor Mary Zopfi.
We repeteren drie keer:
Voor de St. Josephkerk: 12, 16 en 20 december van 16.00 -17.00 uur
Voor de O.L.Vrouwekerk: 12, 16 en 20 december van 18.00- 19.00 uur

Hulpouders gevraagd
We zijn bezig met het vormen van de groepjes voor de themamiddagen ter voorbereiding op de eerste communie. Om de kinderen voldoende aandacht te kunnen geven en de groepjes niet te groot te maken, zijn we op zoek naar ouders die een groepje kinderen samen met één van de begeleiders van de werkgroep wil begeleiden. We willen u vragen of u als ouder af en toe een keertje mee wil draaien, maar voor het goed draaien van de groepjes zouden we het liefst bij ieder groepje in ieder geval één vaste ouder hebben voor alle zes de themamiddagen. Je kunt je hiervoor aanmelden, vóór 14 december bij Pastor Mary Zopfi, bij haar kun je ook voor meer informatie terecht.

Tot zover, tot zaterdag !

Hartelijke groet, namens de werkgroep Eerste Communie

Pastor Mary Zopfi