Ook in de zomer van 2019 zijn er weer drie ouderenmiddagen rondom de vakantietijd.

De eerste van deze middagen wordt op woensdagmiddag 12 juni georganiseerd door de werkgroep Zieken en Ouderen van de O.L. Vrouwkerk. De middag begint om 13.30 uur met een gebedsviering in de kerk. Tijdens deze viering is het mogelijk het Sacrament van de Ziekenzalving of de Ziekenzegening te ontvangen als bron van genade en energie bij de moeilijkheden die zich voordoen bij ons ouder worden.

Voorheen vond deze plechtigheid plaats op de Ziekenzondag in september. Na deze Viering bent u vanaf 14.30 uur uitgenodigd voor een gezellig samenzijn, bij mooi weer in de tuin. De sluiting van de middag is ongeveer om 16.30 uur. Mocht het een of ander niet duidelijk voor u zijn, belt u dan gerust met een van de onderstaande personen. (S.v.p. aanmelden vóór 5 juni 2019.)

Van de andere middagen is het programma nog niet precies bekend, maar u kunt alvast wel de data noteren:
Woensdagmiddag 10 juli bent u van harte welkom in de St. Josephkerk
Woensdagmiddag 14 augustus verwachten we u in de Moeder Godskerk.
Over deze twee middagen kunt u alles lezen in het volgende nummer.

U bent welkom bij alle drie de middagen!

Voor de St. Josephkerk
Ineke van den Eijnden , tel.0165-553 653