Tussen dromen en doen

Franciscus

Op dinsdag 19 maart 2019 wordt in de Norbertusparochie de Franciscusdag gehouden in de St. Josephkerk en Buurthuis Keijenburg. Dit jaar voor de zesde keer in deze vorm. De dag is bedoeld voor alle senioren in Roosendaal en Nispen die hun geloof bij de tijd willen houden. Wilt u een inspirerende dag met aandacht voor geloofsverdieping, ontmoeting en ontspanning teken dan 19 maart 2019 aan in uw agenda.

Bij toeval valt de Franciscusdag dit jaar op 19 maart: feest van de H. Joseph. Daarom zal er deze dag ook aandacht zijn voor St. Joseph. Zijn vaderlijke en liefdevolle zorg voor het gezin met Jezus en Maria en zijn creativiteit als timmerman. Aan die kwaliteiten zal ruimschoots aandacht worden besteed. Ook verdiepen we ons in zijn dromen.
De dag staat onder leiding van pastor Petra Versnel die verantwoordelijk is voor het senioren-pastoraat in onze parochie.
We beginnen de dag om 10.00 uur in de St. Josephkerk met een dienst van Woord, Gebed en Symbolen. De dag wordt verder voortgezet in Buurthuis Keijenburg. Daar zal voldoende ruimte zijn voor verdieping; elkaar te ontmoeten; samen de maaltijd te gebruiken en voor creativiteit en ontspanning.

Inschrijving kan tot uiterlijk 13 maart a.s. via de folders die in de parochiekernen aanwezig zijn en via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij ontmoeten u graag op 19 maart a.s.