banner senz

Als seniorenpastor is mij gevraagd bijzondere aandacht te hebben voor thuiswonende mensen met geheugenproblemen en vormen van dementie en hun directe naasten. Ik ontmoet hen graag via mijn deelname aan het Alzheimercafé, bezoekjes aan het Zorgelooshuys of via huisbezoek.

Worstelt u of uw partner/familielid met de diagnose of het vermoeden van dementie en wilt u graag een keer een gesprek met mij? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen via tel. 0165-54 71 58 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op 26 juli zal ik de bijeenkomst voor mantelzorgers van mensen met geheugenproblemen in het Zorgelooshuys inhoud geven. Het thema luidt: ‘Waar haal jij de kracht vandaan?’ Deze mantelzorgbijeenkomsten vinden overigens plaats op iedere vierde donderdag van de maand vanaf 13.30 uur, ook in de zomer. Er zijn geen kosten aan verbonden en voor de partner met geheugenproblemen wordt op diezelfde tijd ook een leuke middag verzorgd, zodat de mantelzorgers met een gerust hart kunnen deelnemen aan de bijeenkomst.

Het Zorgelooshuys is gevestigd in buurthuis De Wieken, Gezellelaan 45 te Roosendaal. Voor meer informatie over deze bijzondere inloopplek, zie: www.zorgeloosleven.nl/zorgelooshuys.

Pastor Petra Versnel

designed by PJM Rademakers