SpiritinRoosendaal 1‘Spirit in Roosendaal’ beoogt activiteiten omtrent spiritualiteit en zingeving te verzamelen en te organiseren in en om Roosendaal. Het is een initiatief van de Parochie Sint Norbertus, de communiteit van de zusters Franciscanessen van Mariadal en de Protestantse Gemeente in Roosendaal.

Ga naar website Spirit voor het programma

SpiritColofon

‘Spirit in Roosendaal’ is een initiatief van de Norbertusparochie in Roosendaal, de communiteit van de Zusters Franciscanessen van Mariadal en de Protestantse Gemeente Roosendaal.

Website : www.spiritinroosendaal.nl

Bankrekening NL06 RABO 0153554827 t.n.v. RK Sint Norbertusparochie inzake Spirit in Roosendaal.

Postadres: Spirit in Roosendaal, Sint Josephstraat 2, 4702 CW Roosendaal.

Contactpersoon: Marjeet Verbeek: 0615955443

Spirituitgaven

Jan Jongmans: Ave Maria. Beelden van Maria op gevels in Roosendaal.
                      Met twee wandelroutes € 8.-

Jan Jongmans: Kapelletjesroute. Fietsroute langs Mariakapelletjes in