Spirit

Het programma van Spirit in Roosendaal staat voorjaar 2018 in het teken van duurzaamheid & spiritualiteit.
We laten ons inspireren door het prachtige scheppingsverhaal aan het begin van het Oude Testament dat begint met:
“In den beginne…” (Genesis 1 en 2; 1-4). Uit dat verhaal spreekt een oud en diepmenselijke vertrouwen dat de schepping goed is zoals ze is en dat ze altijd doorgaat, ook in onze eigen creativiteit op weg naar duurzaamheid!

Ga naar website Spirit voor het programma

Spirituitgaven

Jan Jongmans:
Ave Maria. Beelden van Maria op gevels in Roosendaal. Twee wandelroutes. € 8

Kapelletjesroute. Fietsroute Maria-kapelletjes Roosendaal en Noorderkempen. € 9.-

Spirit in Roosendaal is een initiatief van de Sint Norbertusparochie,

Zusters Franciscanessen van Mariadal en Protestantse Gemeente Roosendaal

Website : www.spiritinroosendaal.nl

Bankrekening: NL06 RABO 0153554827 t.n.v. RK Sint Norbertusparochie inzake Spirit in Roosendaal

Postadres: Sint Josephstraat 2, 4702 CW Roosendaal.

Contactpersoon: Marjeet Verbeek 0615955443