Het Parochiebestuur nodigt de parochianen uit voor een bijeenkomst over het gebouwenplan
op woensdag 24 oktober, aanvang 19.30 uur in de Moeder Godskerk (kerk open v.a. 19.00 uur) aan de Kennedylaan.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het voorgenomen besluit van het parochiebestuur om te komen tot één kerkgebouw in het stedelijk gebied van Roosendaal.
Na de presentatie van de plannen, die ongeveer een uur in beslag zal nemen, is er gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen.

In de weken daarna wil het parochiebestuur gelegenheid bieden voor het horen van parochianen en het geven van formele reacties, schriftelijk of mondeling (hoorzitting, spreekuur).

U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst door gebruik te maken van de button linkerzijde website of een mailbericht sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar parochiesecretariaat (0165) 534 667 tijdens kantooruren (09:00 – 11:30 u en 13:30 – 16:00 uur)
Onder vermelding van naam, (mail)adres en geloofsgemeenschap (parochiekern).