Rommelmarkt ten baten van de St. Josephkerk

Snuffelmarkt
Datum: zaterdag 21 september 2019 10:00 - 13:00

Locatie: Buurthuis Keijenburg  |  Plaats: Roosendaal, Nederland

Op zaterdag 21 september van 10.00 tot 13.00 uur is er in Buurthuis Keijenburg en tuin pastorie ( te bereiken via Keijenburg ) te Roosendaal een rommelmarkt.

U kunt dan weer voor een lage prijs allerlei leuke en nuttige spullen aan te schaffen.

Van antieke lamp tot net dat ene glas waar u al een tijdje naar op zoek bent; u vindt het er vast. Kom langs en snuffel eens rustig rond. Gewoon binnenlopen voor de gezelligheid, of om een praatje te maken, dat kan natuurlijk ook. De rommelmarkt vind niet alleen plaats binnen in het buurthuis, maar ook buiten worden allerlei leuke kraampjes ingericht waar men al lopend richting het parochiecentrum en tuin gaat waar onder het genot van koffie/ thee kan worden uitgerust. Het aanbod is weer gigantisch.

De toegang is gratis. De rommelmarkt wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de St. Josephkerk.

Keijenburg
4702 CG Roosendaal, Nederland