Koningsdag O.L. Vrouwekerk

Datum: zaterdag 27 april 2019 10:00 - 16:01

Locatie: O.L. Vrouwekerk

Zoveel mensen, zoveel hobby’s, samen zijn we een kerk. Afgelopen jaren maar zeker ook in 2019! Ook dit jaar willen we weer een Open Kerk zijn tijdens Koningsdag, zoals u al vele jaren van ons verwacht en we samen meerdere malen gerealiseerd hebben. Dit jaar willen wij wederom mensen samen brengen die een bijzondere collectie of verzameling hebben en dit aan de bewoners van Roosendaal willen tentoonstellen. Dus verzamelt u postzegels, kerststallen, Heiligenbeelden, sneeuwbollen, uilen, oude ansichtkaarten van Roosendaal etcetera. laat het ons weten. Samen maken we er een waardevolle dag van. Aanmelden kan voor 15 April 2019 bij het secretariaat van de Onze Lieve Vrouwekerk Elke werkdag tussen 9.00 en 11.30 uur, per telefoon : 0165-534645 per mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan nemen wij met u contact op. Namens de werkgroep Activiteiten van Onze Lieve Vrouwe Kerk aan de Kade.

Alle datums

• zaterdag 27 april 2019 10:00 - 16:01