In de advent en in de veertigdagentijd wordt in de parochiezaal van de Moeder Godskerk een eenvoudige maaltijd aangeboden. Het gaat om een aanbod van ontmoeting en gemeenschapsvorming, niet alleen fijn voor mensen die alleengaande zijn, maar ook genoeglijk voor ieder die het fijn vindt om met een grotere groep mensen te dineren en te spreken. Het gaat ook om een stukje bewustwording: bijdragen van de disgenoten worden benut voor het doel van de vastenactie of voor een ander diaconaal doel.
Een groep vrijwilligers van de Moeder Godskerk verzorgt deze activiteit (tafels dekken, pannenkoeken bakken, soep koken, opdienen, afruimen en opruimen). Misschien vindt u het wel fijn om daarbij te helpen!

De maaltijden worden aangeboden op de woensdagen in vastentijd en adventtijd, van 17.30 uur tot 18.30 uur. Welkom!