Het Seniorenpastoraat Noordoost Roosendaal organiseert op woensdag 14 november a.s. een seniorenmiddag over “Het huis van morgen” in Buurtcentrum Kalsdonk in de Philipslaan. De middag begint om 13.45 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur.

Iedereen wil of moet zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Het beleid van de overheid is daar ook steeds meer op afgestemd. Maar, wat als dat steeds problematischer wordt door lichamelijke klachten o.d.? Denkt u daar weleens over na? Hebt u enig idee welke mogelijkheden er allemaal zijn om op een veilige en comfortabele manier thuis te kunnen blijven wonen?

Op deze middag zal mw. Margo Emmen van “Het huis van morgen”, gevestigd op de zorgboulevard van het Kellebeek College in Roosendaal, ons meenemen in de vernieuwingen van de verschillende hulpmiddelen en eenvoudige aanpassingen om het langer thuis wonen te bevorderen. Ook al bent u nog kerngezond en mobiel het is goed om voldoende kennis te hebben van wat er zoal mogelijk is. Voor uzelf of voor mensen in uw omgeving na

Logo seniorenpastoraat kl

In verband met praktische zaken in het Buurtcentrum graag aanmelden vóór maandag 12 november a.s. Dat kan telefonisch op het nummer (0165) 534 667 of per mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Seniorenpastoraat Noordoost Roosendaal

designed by PJM Rademakers