Logo seniorenpastoraat klVan harte nodigen wij u uit voor een filmmiddag op donderdagmiddag 24 januari a.s. Deze ontmoetingsmiddag wordt gehouden in het Fatimahuis aan de Doctor Schaepmanlaan 92 te Roosendaal. U bent vanaf 13.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.30 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Tijdens deze middag zal de film ‘Extremely Loud & Incredibly Close’ (Extreem Luid en Ongelooflijk Dichtbij) vertoond worden.

De film -gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonathan Safran Foer- vertelt het verhaal van de negenjarige Oskar Schell, een intelligente, vindingrijke jongen uit New York. Nadat zijn vader op 9/11 in het World Trade Center om het leven is gekomen, vindt Oskar een sleutel tussen diens bezittingen en gaat op zoek naar het bijbehorende slot. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij een aantal bijzondere mensen met elk een eigen verhaal. Ieder van deze ontmoetingen brengt hem iets dichter bij de man die zijn vader was en die hem hielp zijn angst te overwinnen voor de luidruchtige, gevaarlijke wereld om hem heen.
U hoeft zich vooraf niet aan te melden voor deze middag.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,
namens de werkgroep ‘Seniorenpastoraat Noordoost Roosendaal’

Tineke Engelen Contactpersoon Fatimamiddagen

Petra Versnel-Mergaerts Pastor Sint Norbertusparochie Roosendaal