Logo seniorenpastoraat klVan harte nodigen wij u uit voor een filmmiddag op donderdagmiddag 24 januari a.s. Deze ontmoetingsmiddag wordt gehouden in het Fatimahuis aan de Doctor Schaepmanlaan 92 te Roosendaal. U bent vanaf 13.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.30 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Tijdens deze middag zal de film ‘Extremely Loud & Incredibly Close’ (Extreem Luid en Ongelooflijk Dichtbij) vertoond worden.

De film -gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jonathan Safran Foer- vertelt het verhaal van de negenjarige Oskar Schell, een intelligente, vindingrijke jongen uit New York. Nadat zijn vader op 9/11 in het World Trade Center om het leven is gekomen, vindt Oskar een sleutel tussen diens bezittingen en gaat op zoek naar het bijbehorende slot. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij een aantal bijzondere mensen met elk een eigen verhaal. Ieder van deze ontmoetingen brengt hem iets dichter bij de man die zijn vader was en die hem hielp zijn angst te overwinnen voor de luidruchtige, gevaarlijke wereld om hem heen.
U hoeft zich vooraf niet aan te melden voor deze middag.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,
namens de werkgroep ‘Seniorenpastoraat Noordoost Roosendaal’

Tineke Engelen Contactpersoon Fatimamiddagen                 

 Petra Versnel-Mergaerts Pastor Sint Norbertusparochie Roosendaal

e-mailadres seniorenpastoraat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Komende activiteiten voor senioren in de Sint Norbertusparochie:
- Op woensdagmiddag 20 februari seniorenmiddag in buurthuis Kalsdonk (14.00 – 16.00 uur)
- Op dinsdag 19 maart wordt de jaarlijkse Franciscusdag gehouden (10.00 – 16.00 uur)
- Op woensdagmiddag 24 april seniorenmiddag in buurthuis Kalsdonk (14.00 – 16.00 uur)
- Elke 2e en 4e donderdagochtend van de maand ‘koffie-ochtend van het Lichtpuntje’ in buurthuis Kalsdonk (10.00 – 11.30 uur)
- Elke laatste dinsdagmiddag van de maand: seniorenviering in het ontmoetingscentrum van de Moeder Godskerk (14.00 – 16.00 uur)

designed by PJM Rademakers