veerkrachtOp 24 april 2019 hebben we in buurtcentrum Kalsdonk een bijzondere gastspreker in ons midden: Holkje van der Veer. Zij werd in 1960 geboren met het Marfansyndroom, een erfelijke aandoening waardoor je een wat lang en slungelachtig lichaam ontwikkelt. In haar boek Veer-kracht. Een spiritueel leven met een bijzonder lichaam beschrijft zij hoe zij vanaf haar kinderjaren positief en met veerkracht leert omgaan met haar bijzondere lichaam. En ze ontdekt meer: hoe verlangen, vriendschap en vertrouwen haar vreugde en zinvol leven schenken. Holkje studeerde o.a. theologie en werd in 1996 zuster, een dominicanes.

De stuurgroep van het seniorenpastoraat Noord Oost heeft Holkje gevraagd om vanuit haar boek en haar leven als dominicanes een inleiding te verzorgen. Met het ouder worden nemen vaak de beperkingen toe, voor velen een worsteling om mee te leren leven. Hoe zin in het leven te (be)houden? Hoe de eigen kwetsbaarheid niet louter als negatief te benaderen? We zijn heel nieuwsgierig hoe zij op deze vragen antwoord zal geven.

Graag aanmelden vóór 23 april a.s. tijdens werkdagen van 9.00 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur op telefoonnummer: (0165) 534 667. Via de mail: op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De medewerkers van Buurtcentrum Kalsdonk weten dan hoe zij de zaal moeten inrichten en hoeveel koffie en thee zij moeten zetten.

Inloop vanaf 13.30 uur. De middag duurt van 13.45 tot 16.00 uur.
Wij ontmoeten u graag op woensdag 24 april a.s.

designed by PJM Rademakers