la famillle belierVan harte nodigen wij u uit voor een filmmiddag op donderdagmiddag 16 mei a.s. Deze ontmoetingsmiddag wordt gehouden in het Fatimahuis aan de Doctor Schaepmanlaan 92 te Roosendaal. U bent vanaf 13.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.30 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Tijdens deze middag zal de film ‘La famille Bélier’ vertoond worden.


In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de 16-jarige dochter Paula. Ze is de onmisbare tolk in het dagelijkse leven van haar ouders, zeker als het de boerderij van de familie betreft. Wanneer haar muziekleraar ontdekt dat ze een gouden stem heeft, overtuigt hij haar om deel te nemen aan een wedstrijd van Radio France. Een levensbepalende keuze die haar ver weg voert van haar gezin en het begin van haar volwassen leven inluidt...Het is een lieve, ontroerende en grappige film. Echt een feelgood film! In de film wordt ook nog eens prachtig gezongen!
U hoeft zich vooraf niet aan te melden voor deze middag.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,
namens de werkgroep ‘Seniorenpastoraat Noordoost Roosendaal’

Tineke Engelen & Petra Versnel-Mergaerts
Contactpersoon Fatimamiddagen Pastor Sint Norbertusparochie Roosendaal

e-mailadres seniorenpastoraat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Komende activiteiten voor senioren in de Sint Norbertusparochie:

- Elke 2e en 4e donderdagochtend van de maand ‘koffie-ochtend van het Lichtpuntje’ in buurthuis Kalsdonk (10.00 – 11.30 uur)
- Elke laatste dinsdagmiddag van de maand: seniorenviering in het ontmoetingscentrum van de Moeder Godskerk (14.00 – 16.00 uur)
- 12 juni Ziekenzalving/zegen en zomerse ouderenmiddag 1
(14.00 uur) O.L.Vrouwekerk
- di.18 juni gespreks-ontmoetingsmiddag Seniorenpastoraat-Zuid in het ontmoetingscentrum van de Moeder Godskerk (13.30 – 16.00 uur)
- 10 juli Zomerse ouderenmiddag 2 (13.30 uur) Sint Josephkerk
- 14 aug. Zomerse ouderenmiddag 3 (14.00 uur) Moeder Gods

designed by PJM Rademakers