la famillle belierVan harte nodigen wij u uit voor een filmmiddag op donderdagmiddag 16 mei a.s. Deze ontmoetingsmiddag wordt gehouden in het Fatimahuis aan de Doctor Schaepmanlaan 92 te Roosendaal. U bent vanaf 13.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.30 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Tijdens deze middag zal de film ‘La famille Bélier’ vertoond worden.

In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de 16-jarige dochter Paula. Ze is de onmisbare tolk in het dagelijkse leven van haar ouders, zeker als het de boerderij van de familie betreft. Wanneer haar muziekleraar ontdekt dat ze een gouden stem heeft, overtuigt hij haar om deel te nemen aan een wedstrijd van Radio France. Een levensbepalende keuze die haar ver weg voert van haar gezin en het begin van haar volwassen leven inluidt...Het is een lieve, ontroerende en grappige film. Echt een feelgood film! In de film wordt ook nog eens prachtig gezongen!
U hoeft zich vooraf niet aan te melden voor deze middag.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,
namens de werkgroep ‘Seniorenpastoraat Noordoost Roosendaal’

Tineke Engelen & Petra Versnel-Mergaerts
Contactpersoon Fatimamiddagen Pastor Sint Norbertusparochie Roosendaal