Logo seniorenpastoraat klin O.L.Vrouwekerk aan de Kade

Aan belangstellende senioren uit Roosendaal vanaf ongeveer 60 jaar

Van harte nodigen wij u uit voor een rondleiding langs de tentoonstelling van Mariabeelden en Maria-iconen op woensdagmiddag 15 mei a.s.

Deze ontmoetingsmiddag wordt gehouden in de O.L.Vrouwekerk aan de Kade te Roosendaal. U bent vanaf 15.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 15.30 uur beginnen we met het programma. We sluiten de middag rond 16.30 uur af met een kopje koffie/thee of iets fris.
Tijdens deze middag krijgt u een rondleiding langs de tentoonstelling van grote en kleine Mariabeelden uit verschillende bekende bedevaartplaatsen in Nederland en België, en langs prachtige Maria-iconen. Tevens kunt u gedurende de middag een groep iconenschilders aan het werk zien. Zij vertellen u graag meer over de techniek van het iconen schilderen.

Aansluitend aan deze middag kunt u -als u dat wilt- om 17.00 uur deelnemen aan een bijzondere Mariaviering die inhoudelijk aansluit bij deze Maria tentoonstelling en die dan verrijkt zal zijn met bijzondere bloemversiering.

U hoeft zich vooraf niet aan te melden voor deze middag.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,

Stuurgroep & Petra Versnel-Mergaerts,
Seniorenpastoraat Noord Oost Seniorenpastor Sint Norbertusparochie

Komende activiteiten voor senioren in de Sint Norbertusparochie:

- Elke 2e en 4e donderdagochtend van de maand ‘koffie-ochtend van het Lichtpuntje’ in buurthuis Kalsdonk (10.00 – 11.30 uur)
- Elke laatste dinsdagmiddag van de maand: seniorenviering in het ontmoetingscentrum van de Moeder Godskerk (14.00 – 16.00 uur)
- 12 juni Ziekenzalving/zegen en zomerse ouderenmiddag 1,  (14.00 uur) O.L.Vrouwekerk
- di. 18 juni gespreks-ontmoetingsmiddag Seniorenpastoraat-Zuid in het ontmoetingscentrum van de Moeder Godskerk (13.30 – 16.00 uur)
- 10 juli Zomerse ouderenmiddag 2,   (13.30 uur) Sint Josephkerk
- 14 aug. Zomerse ouderenmiddag 3 (14.00 uur) Moeder Gods