Logo seniorenpastoraat klAan belangstellende senioren uit Roosendaal vanaf ongeveer 60 jaar

Van harte nodigen wij u uit voor een filmmiddag op donderdagmiddag 19 september a.s. Deze ontmoetingsmiddag wordt gehouden in het Fatimahuis aan de Doctor Schaepmanlaan 92 te Roosendaal. U bent vanaf 13.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.30 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Tijdens deze middag zal de film ‘Leave no trace’ vertoond worden.film 19 sept 2019
De film gaat over een 13-jarig meisje dat met haar vader woont in Forest Park, een enorm natuurreservaat in Portland in de Verenigde Staten. Ze wonen daar in het bos. Eens per week verlaten ze hun plek in dit bos om naar een winkel te gaan. Maar dan ontdekt een hardloper hen en ontstaan er problemen. Ze worden ondergebracht door de sociale diensten. Vader en dochter moeten op zoek naar een nieuw thuis.
De film is een oase van rust met goed acteerwerk en prachtige natuurshots.

U hoeft zich vooraf niet aan te melden voor deze middag.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,
namens de werkgroep ‘Seniorenpastoraat Noordoost Roosendaal’

Tineke Engelen & Petra Versnel-Mergaerts
Contactpersoon Fatimamiddagen Pastor Sint Norbertusparochie Roosendaal