Logo seniorenpastoraat klAan belangstellende senioren uit Roosendaal vanaf ongeveer 60 jaar

Van harte nodigen wij u uit voor een filmmiddag op donderdagmiddag 24 oktober a.s. Deze ontmoetingsmiddag wordt gehouden in het Fatimahuis aan de Doctor Schaepmanlaan 92 te Roosendaal. U bent vanaf 13.30 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 14.00 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.
Tijdens deze middag zal de film ‘Pranzo di Ferragosto’ vertoond worden.

De film speelt in Rome, tijdens het traditionele vrije weekend van Italië (Maria Hemelvaart) midden augustus. Het is bloedheet en de hoofdstad is leeg. Iedereen is op weg naar de kust, behalve Gianni. Hij wil wel, maar kán niet weg. Hij heeft geen geld en woont bij zijn hoogbejaarde, veeleisende moeder die hij moet verzorgen. Als bovendien Gianni's huisbaas Luigi langskomt met de vraag of hij een weekend voor zijn moeder kan zorgen, moet Gianni wel ja zeggen vanwege het geld dat hij hem schuldig is. De volgende dag brengt Luigi echter niet alleen zijn moeder, maar ook nog een oude tante. Als dan ook nog Gianni's huisarts zíjn moeder bij hem stalt, zit Gianni een heel weekend opgescheept met 4 veeleisende dames...
Een heerlijke hartverwarmende komedie!

U hoeft zich vooraf niet aan te melden voor deze middag.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,
namens de werkgroep ‘Seniorenpastoraat Noordoost Roosendaal’

Tineke Engelen & Petra Versnel-Mergaerts
Contactpersoon Fatimamiddagen Pastor Sint Norbertusparochie Roosendaal