Van harte nodigen wij u uit voor een ontmoetingsmiddag op woensdag 13 november a.s.
Deze middag wordt gehouden in:
buurtcentrum Kalsdonk, Rector Hellemonsstraat 2 a te Roosendaal.
U bent vanaf 13.30 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.45 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot uiterlijk 16.00 uur.

Kranten en TV besteden volop aandacht aan 75 jaar bevrijding. Er komt nieuw beeldmateriaal tevoorschijn en toneelgezelschappen kruipen in de huid van mensen die dit 75 jaar geleden aan den lijve hebben ervaren. Wellicht dat sommigen van u er nog herinneringen aan hebben als kind. Daarom wil ook het seniorenpastoraat aandacht besteden aan 75 jaar bevrijding.
De heer Peter Dekkers van Heemkunde ‘De Vrijheijt van Rosendaele’ zal ons meenemen naar het leven van alledag in Roosendaal in de periode 1940 -1944 tot en met de Bevrijding eind oktober 1944. Vertellend en ondersteund met beeldmateriaal. Mogelijk dat u het nog kunt aanvullen met eigen ervaringen en verhalen.

De leiding van het buurtcentrum zou het bijzonder op prijs stellen als u zich van tevoren opgeeft. Dit in verband met de voorziening van koffie en thee en het inrichten van de ruimte.
Wij verzoeken u als belangstellenden dan ook om zich vooraf aan te melden voor deze middag. U kunt zich op drie manieren aanmelden vóór dinsdag 12 november a.s.:
- per telefoon van het pastoraal centrum: (0165) 534 667
- bijgevoegd opgavestrookje opsturen of bezorgen bij Parochiecentrum Emmaüs, Sint Josephstraat 2, 4702 CW Roosendaal.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens op 13 november a.s.

Namens de werkgroep ‘Seniorenpastoraat Noordoost Roosendaal’,
Corrie van As (Contactpersoon bijeenkomsten buurtcentrum Kalsdonk)
Petra Versnel-Mergaerts (Seniorenpastor Sint Norbertusparochie Roosendaal)