Logo seniorenpastoraat klAan belangstellende senioren uit Roosendaal vanaf ongeveer 60 jaar

Van harte nodigen wij u uit voor een filmmiddag op donderdagmiddag 6 februari a.s. Deze ontmoetingsmiddag wordt gehouden in het Fatimahuis aan de Doctor Schaepmanlaan 92 te Roosendaal.

U bent vanaf 13.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. Om 13.30 uur beginnen we met het programma. De middag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Tijdens deze middag zal de film ‘On golden pond’ vertoond worden.
De film gaat over Norman en Ethel Thayer. Zij verblijven in hun zomerhuisje aan een groot meer. Norman wordt 80. Hun dochter Chelsea komt ook met haar verloofde en stiefzoon. Chelsea merkt dat haar vader en stiefzoon een band krijgen die zij als kind altijd had willen hebben met haar vader.
Een aandoenlijke film tegen een schitterend natuurdecor met indrukwekkend acteerwerk van Henry Fonda, Katherine Hepburn en Jane Fonda.

U hoeft zich vooraf niet aan te melden voor deze middag.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot ziens,
namens de werkgroep ‘Seniorenpastoraat Noordoost Roosendaal’

Tineke Engelen & Petra Versnel-Mergaerts
Contactpersoon Fatimamiddagen Pastor Sint Norbertusparochie Roosendaal