Magazine MissionaireparochieHet bisdom Breda heeft onlangs een magazine over “De Missionaire Parochie” uitgegeven.
Het honderd pagina’s tellende magazine is een product van samenwerking tussen de organisatie van de conferentie van de Missionaire parochie die in maart dit jaar plaatsvond en uitgeverij Adveniat. In de uitgave zijn de teksten van de lezingen van James Mallon uitgewerkt, net als de homilie van bisschop Liesen tijdens de openingsviering van de conferentie. Ook de verschillende seminars die plaatsvonden komen uitgebreid terug.
We willen de parochianen van de Sint- Norbertusparochie de gelegenheid geven om tegen een gereduceerd prijs van € 7,50 dit magazine te ontvangen.

Als u van deze aanbieding gebruik wilt maken dan kunt u bellen naar één van de secretariaten zodat u op een bestellijst wordt gezet.
U kunt bellen tijdens kantooruren van het parochie centrum en de andere secretariaten:
St. Joseph: tel: 0165-534667. Open ma:-vrij: 09.00-11.30 u
O.L. Vrouw: tel: 0165-534645. Open ma- woe-vrij: 09.00-11.30 u.
H.M. Hemelvaart: tel: 0165-365394. Open woe: 09.30-11.00 u.

U kunt ook in één van de kerken een intekenlijst invullen. Als u van deze aanbieding gebruik wilt maken kunt u dit bedrag van € 7,50 contant betalen. U kunt na betaling het magazine ophalen in één van de kerken.
De actie loopt tot 1 september. Dan bestelt de parochie het gevraagde aantal exemplaren en ontvangen de intekenaars het zo snel mogelijk.