FranciscusOp woensdag 29 maart a.s. wordt, na een gedwongen onderbreking van drie jaar, weer de Franciscusdag gehouden in de St. Josephkerk en Buurthuis Keijenburg.
Het thema deze dag is: Ruimte voor vriendschap.
De dag wordt geleid door pastor Petra Mergaerts

De Franciscusdag is bedoeld voor senioren in Roosendaal en Nispen die hun geloof bij de tijd willen houden. De dag wordt georganiseerd binnen het raamwerk van het seniorenpastoraat van de Sint Norbertusparochie.

We beginnen om 10.00 uur met een gebedsviering in de St. Josephkerk Daarna gaan we naar Buurthuis Keijenburg voor een kopje koffie/thee met iets lekkers, bezinning en ontmoeting.
We gebruiken samen de maaltijd en er is een ontspannend middagprogramma. De dag wordt afgesloten met een korte viering met handoplegging en zegen door de aanwezige pastors.
Rond 16.00 uur keert iedereen weer huiswaarts.
De dag is gratis, gezien de hoge kosten, wordt een vrijwillige bijdrage zéér op prijs gesteld.

AANMELDEN VOOR 22 MAART A.S.

In alle kerken, buurthuizen en op verschillende plekken in Roosendaal liggen gele flyers waarmee u zich kunt aanmelden met een aanmeldingsstrook.
Ook kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer.
Verder kunt u bellen met de secretariaten van onze kerken in Roosendaal en Nispen.

designed by PJM Rademakers