Flyer Alpha youthIn het nieuwe jaar begint er voor jongeren (14-28 jaar) een Alpha Youth in de pastorie van de Josephkerk. Op vrijdagavond 28 januari is de introductie-avond.

Tijdens tien bijeenkomsten – met een gezellige maaltijd – gaan we dieper in op het christelijk geloof. In Nederland volgden ruim 220.000 mensen een Alpha, wereldwijd zelfs al 24 miljoen. Dus saai kan het niet wezen! Op YouTube vind je de trailer:

We starten na het eind van de lockdown op vrijdagavond 28 januari, van 18.30-20.30 uur met een introductie-avond. Deze is geheel vrijblijvend. Daarna kun je beslissen of je doorgaat of niet. Zorg ervoor dat je van tevoren niet hebt gegeten, want dat doen we met elkaar.

Met de jongeren die door willen gaan komen we vanaf 28 januari tien weken lang elke vrijdagavond samen.

Alpha - Youth is geschikt voor elke jongere die op zoek is naar de zin van het leven. Je hoeft dus niet gelovig of katholiek te zijn. Iedereen is welkom!

Deelname is gratis. Kijk voor meer informatie over Alpha op www.alphayouth.nl.

Laat even aan Pater Igo (06 – 85 42 45 61 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Chiara Loenen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) weten dat je 28 januari komt.

Flyer Alpha youth1

designed by PJM Rademakers