vastenactieDe actie staat, net als vorig jaar, in het teken van beroepsonderwijs en klein ondernemerschap in diverse Afrikaanse landen. Ook nu hopen we weer jonge mensen een kans te geven een beroepsopleiding te volgen.
We richten ons speciaal op de opleiding tot bakker. De opleiding van één bakker kost € 200,-. We willen samen met heel de parochie zoveel mogelijk jongeren de kans geven bakker te worden.
U kunt uw bijdrage leveren via de collectebussen achter in de kerk, in de extra collecte op 13-14 maart, u kunt een envelop doen op de bus van een van de secretariaten, en u kunt rechtstreeks overmaken op

NL89 INGB 0000 0058050 t.n.v. Vastenactie Den Haag

of via onze ludieke actie: koop uitsteekvormpjes voor koekjes!
De werkgroep heeft een groot aantal uitsteekvormpjes om koekjes te bakken in de aanbieding. Ze kosten € 1,- per stuk. De volledige opbrengst gaat naar Vastenactie. Hoe meer verschillende vormpjes u koopt, des te gevarieerder wordt de inhoud van uw koektrommel!
Met de koekjes kunt u iemand blij verrassen. U kunt ze samen met uw (klein)kinderen maken. Of u kunt de uitsteekvormpjes aan iemand cadeau geven. Op deze manier maakt u ook dichtbij huis een ander blij en verricht u een dubbele goede daad.
De uitsteekvormpjes zijn te koop in de kerken of bij de secretariaten van de Sint Norbertusparochie.