In de O.L.Vrouwekerk wordt het hele jaar door kleding ingezameld.legerdesheils

In eerste instantie wordt aan gezinnen die dat nodig hebben de gelegenheid geboden om te zien of er iets voor hen bij is of de kleding wordt gebracht bij gezinnen die via allerlei hulpinstanties bij ons bekend zijn en er om gevraagd hebben.

Alle overige kleding wordt opgehaald door het Leger des Heils en is bestemd voor mensen die het hard nodig hebben. Wij hebben een vaste lijn met het Leger omdat wij denken dat die organisatie er een is die bij uitstek geschikt is om voor een verantwoorde verdeling te zorgen.

Op zaterdag 18 februari 2017 kunt u uw gebruikte maar nog goede kleding aanbieden bij de O.L.Vrouwekerk – Kade 23. Onze vrijwilligers staan dan voor u klaar en zullen er zorg voor dragen dat alle kleding netjes wordt aangeboden aan het Leger des Heils.

Hartelijk dank voor uw meedenken en uw meedoen!