2020-2021

Hallo,
kerk kinderenHiervoor jullie ligt de eerste editie van de activiteitenkalender voor kinderen en hun ouders (en opa’s en oma’s). In deze kalender vinden jullie meisjeenjongenalle activiteiten die er voor kinderen met hun familie georganiseerd worden*.

Naast de maandelijks terugkerende activiteiten kun je hier ook nog andere activiteiten en vieringen in vinden. Bijvoorbeeld rondom advent, kerst en de goede week. Waarschijnlijk is nog niet alles opgenomen wat we voor jullie organiseren in onze parochie. We kunnen nu nog niet helemaal voorspellen hoe het komende jaar gaat verlopen. Dus houdt de website van onze parochie in de gaten ! We hopen dat het een inspirerend, creatief en gezellig jaar wordt. Hopelijk tot ziens !