Hieronder vindt u het programma van 2022-2023 van de kindervieringen en -activiteiten binnen onze parochie, voor zover dat op dit moment bekend is. Wijzigingen voorbehouden. Houdt u alstublieft de website en de nieuwsbrief van de parochie in de gaten voor eventuele aanvullingen of wijzigingen!

De Peuterkleutervieringen zijn speciaal gericht op de allerkleinsten van ongeveer 1 tot en met 7 jaar oud en hun ouders, broertjes en zusjes. Deze vieringen zijn op de 1e zondag van de maand om 11.00 uur in de Onze Lieve Vrouwekerk, Kade 23 in Roosendaal, tenzij anders vermeld.

De Kindernevendiensten zijn gericht op kinderen van ongeveer 6 tot en met 12/13 jaar en zijn op de 3e zondag van de maand om 11.00 uur in de Sint Josephkerk, Sint Josephstraat 2 in Roosendaal, tenzij anders vermeld. Kleuters zijn natuurlijk ook van harte welkom, alleen kan het taalgebruik voor hen misschien nog moeilijk zijn.