Het pastoraat in de parochie wordt verzorgd door het pastoraal team. De leden daarvan zijn benoemd door de bisschop van Breda. De teamleden hebben taken verdeeld, rekening houdend met ieders ambt (priester of pastoraal werk/st/er) en met ieders kunde, interesse en beschikbaarheid.
Pastoor Marc Lindeijer is vanuit zijn functie verantwoordelijk voor het geheel; vanuit de onderlinge taakverdeling is hij meer specifiek verantwoordelijk voor de liturgie, de sacramenten en bestuurlijke taken in de parochie.
Pastoraal werkster Petra Versnel heeft, naast het teamleiderschap, diaconie en seniorenpastoraat, liturgie (koren, liturgisch materiaal, periodeboekje) en communicatie in haar portefeuille.
Het pastoraal team wordt ondersteund door Rina van de Watering, die als Teamassistente fungeert.

Pastoor Marc Lindeijer pastor Petra Versnel
Marc Lindeijer S.J.,
pastoor
Petra Versnel,
pw
tel. 0165-53 46 67 tel. 0165-53 46 67
E. Marc Lindeijer E. Petra Versnel
  Rina vd Watering
  Rina van de Watering,
teamassistent

tel. 0165-53 46 67 tel. 0165-54 33 81
  E. Rina van de Watering

De Sint Norbertusparochie draagt samen met de Protestantse Gemeente Roosendaal en de Zusters Franciscanessen het project Spirit. Marjeet Verbeek coördineert de activiteiten van Spirit.

Marjeet Verbeek
Marjeet Verbeek,